Klein paradijsje
Door: Sylvia
16 September 2023 | Namibië, Rundu
Hoihoi allemaal,
Ik zit hier op de veranda van onze kamer aan de grensrivier de ………..(aan Patricia vragen) met uitzicht op Angola. Het is prachtig! Ik heb net gezwommen in het natuurzwembad met zicht op de opkomende zon ( zie foto)
Gisteren om 8 uur vertrokken uit Namuputo en naar de ontmoetingsplaats met Wilma gereden (een Shell station)
wilma werd daar gebracht door een kennis waarbij zij geslapen had nabij Windhoek.
Zij was doodmoe en heel blij ons te zien ( vooral Hans natuurlijk)
daarna hebben we een uur of 3 een heel lange rechte weg naar het noorden gereden. Eerst een beetje saai, maar naar een poosje verschenen er aan beide zijden hutjes, huisjes, scholen , erven en kerkjes langs de kant van de weg met overal bedrijvigheid. En dat hinderden kilometers lang.
rond 4 uur kwamen we aan in de lodge waar ons kamers nog gedaan moesten worden.
we hebben wat gedronken op het terras bij het zwembad en Hans gaf uitleg over vogels. Wilma werd wel 4 maal gebeld in verband met de situatie van haar moeder die nu verhuisd naar een verpleeghuis.
na even rust op de mooie kamer zijn we gaan eten op het buitenterras. Veel gepraat en veel gelachen, zeker toen de wijn in de man / vrouw was. Zelfs Patricia heeft 2 grote bier gedronken[e-1f602]
en nu zit ik dus te wachten op het ontbijt, na het ontbijt vertrekken we naar de volgende locatie waar we 2 nachten zullen blijven pfffffffff
liefs ook van Patricia en tot snel
met de foto’s lukt het niet, de iPad wil niet synchroniseren met mijn telefoon, dus nog wat “oude” foto’s
16 September 2023 - 08:12
Arjanne :
Ha Sylvia,
ik volg je berichten hoor, wat fijn dat Wilma er weer is, die zal zeker even moeten bijkomen van de reis.
Die vakantie komt weer helemaal boven als ik de foto’s zie maar jullie zien nu weer heel andere dingen.
Heel veel plezier daar !
16 September 2023 - 08:18
Bert:
Fijn dat Wilma er weer bij is,geniet, mis je
16 September 2023 - 08:18
Bert:
16 September 2023 - 08:19
Laura:
goede morgen Ms Morningstar,
wat fijn om weer van je te horen dat je het zo naar je zin hebt, ik gun het je zo. leuke foto zo voor het "rijdende "hotel" ziet er niet slecht uit, lijkt een beetje een stapelbed, vertel je nu ook verhaaltjes over Pietje ??? en al die vogel verhalen zijn ook wel aan jou besteed, toch ? paar jaar geleden zat je zelfs op een vogelclubje, toch, heb je ook je verrekijker bij je ? heb je nog cheeta's gezien of houden die zich schuil ? lijken me nogal schuwe, maar wel gevaarlijke dieren. maar de tijd van de bontjasjes is wel voorbij denk ik .............
ga morgen met de buurman naar Cirque du Soleil in Rotterdam, had eigenlijk met jou willen gaan maar dat doen we de volgende keer dan maar weer, ok ?
geniet weer van de dag en elkaar en doe voorzichtig
liefs,
Laura
16 September 2023 - 08:32
Stefan, Mandy & Benjamin:
Nou dat ziet en klinkt weer fantastisch hoor!
Geen krokodillen in het natuurzwembad hoop ik? Wij hadden destijds in de Zambezi rivier wel een incidentje daarmee [e-1f605].
Fijn dat Wilma er ook is! Veel plezier in week 2!!!
16 September 2023 - 12:42
Jeannette:
Wat fijn dat Wilma weer bij jullie is en heerlijk om te lezen over jullie avonturen, Sylvia.
Veel liefs voor jullie 4tjes